Over mij

Inmiddels kan ik succesvol terugkijken op meer dan 20 jaar ervaring binnen de meest uiteenlopende bedrijven en functies. Mijn werk doe ik on the job. Ik gedraag me als 1 van de mensen die werkt bij uw bedrijf. Werken doe ik met passie en commitment, er zit echt een stukje van mijzelf in. Empathie is een sleutelwoord binnen mijn aanpak om de resultaten te bereiken. Samenwerking, wederzijds respect en normen en waarden spelen een grote rol. Met het belang van een ieder voor ogen ben ik in staat om indien gewenst zelfstandig of in overleg beslissingen te nemen die het beste zijn voor uw organisatie. En de betrokkenheid blijft, zodat u altijd kunt terugvallen op mijn advies en expertise als dat nodig is.

Hoe voeg ik waarde toe aan uw bedrijf?

N

Ik creëer overzicht in soms hectische situaties;

N

Dat doe ik door het maken van doortastende analyses van situaties en bijkomende omstandigheden en het vinden van oplossingen;

N

Ik geef uw medewerkers de ruimte en middelen om hun taak uit te voeren en verder te ontwikkelen;

N

En ik zorg voor de implementatie van nieuwe werkwijzen;

N

Daarnaast faciliteer ik nieuwe werkwijzen en aanpassingen zonder gehinderd te worden door het verleden;

N

En ik stel mijn kennis en kunde aan u ter beschikking. Deze heb ik opgedaan in verschillende sectoren en bij een breed scala aan organisaties: van profit tot non-profit, landelijke en lokale overheid, startups, IT-organisaties en financiële instellingen. Samen bepalen we dan hoe en welke zaken toepasbaar zijn binnen uw organisatie.